Toplotne črpalke za bazen - izberite geotermalno črpalko

 Zakaj je geotermalna toplotna črpalka odlična izbira za ogrevanje bazena?
Toplotna črpalka je najpogostejša izbira za ogrevanje bazena, vendar obstaja občutno boljša izbira od namenske toplotne črpalke za bazen. Na dolgi rok je veliko bolj smiselno in učinkovito, da ogrevanje bazena povežete z ogrevanjem in hlajenjem hiše ter gretjem sanitarne vode z enotno rešitvijo, geotermalno toplotno črpalko. Pri hlajenju stavbe nastaja odpadna toplota, ki jo geotermalna toplotna črpalka usmeri bodisi v pripravo vroče sanitarne vode, bodisi v ogrevanje bazena. Tako bo v poletnem času bazen vedno izjemno topel, hiša pa prijetno ohlajena.
ZAKAJ JE OGREVANJE BAZENA Z GEOTERMALNO TOPLOTNO ČRPALKO BOLJ RACIONALNO KOT Z ZRAČNO?

Geotermalna črpalka črpa energijo iz globin zemlje in jo pretvarja v toplo vodo, s katero ogreva (in hladi) vaš dom. Je najbolj učinkovita od vseh ogrevalnih sistemov, kar pomeni najnižje stroške za vas, hkrati pa lahko nanjo zelo enostavno priklopite tudi svoj bazen.


Velika večina lastnikov bazenov po vgradnji ugotovi, da ga premalo izkoristi, saj je voda v spomladanskih in jesenskih mesecih nekoliko prehladna.


Z uporabo geotermalne črpalke lahko občutno podaljšate sezono kopanja v vašem bazenu z zelo nizkimi stroški!


Uživajte v svojem bazenu skozi vse leto in maksimalno izkoristite svojo investicijo!

Posebna prednost je tudi, da pri geotermalni toplotni črpalki ni vidnih delov v vašem vrtu, zato za razliko od zračne, ob bazenu ne bo dodatne opreme, ki bi kazila ambient ali ustvarjala hrup, medtem ko želite počivati v tišini ob bazenu.


Vse kar je potrebno pripraviti, je povezava med strojnico bazena in tehničnim prostorom v hiši, kjer je vgrajena geotermalna toplotna črpalka.


Posredujte nam vaše želje in našli bomo najprimernejšo rešitev za vaše udobje.


Naj geotermalna črpalka ogreva vaš bazen na najbolj učinkovit način

Thermia
Najbolj učinkovito ogrevanje
Vas zanima več o geotermalnih toplotnih črpalkah?
Za več informacij in predstavitev geotermalnih črpalk obiščite našo spletno stran.
Nadaljuj na spletno stran Geotermalna
Vsaka stavba je edinstvena in samo na podlagi podatkov o nepremičnini lahko pripravimo natančen izračun in individualno ponudbo za vas. Sporočite nam ključne podatke o vaši nepremičnini in poslali vam bomo podroben predlog investicije ter vam svetovali pri izbiri.