Izračunajte svoj prihranek z uporabo geotermalne črpalke

Izbor prave toplotne črpalke ni preprosta odločitev. Gre za veliko investicijo, za katero se večina izmed nas odloči le enkrat v življenju. Ponudbe na trgu je ogromno in verjetno ste ob vseh možnostih že rahlo zmedeni. Zato smo za vas pripravili spletni kalkulator, kjer si lahko izračunate koliko boste s toplotno črpalko prihranili v primerjavi s trenutnim sistemom ogrevanja, oziroma v kolikor gre za novogradnjo, v primerjavi z ostalimi sistemi!

Izračun upošteva vrsto informacij o objektu, za relativno natančen informativni izračun prosimo spodnje podatke. Upoštevana je 30-letna vremenska statistika geografske lokacije, zato prosimo naslov in poštno številko objekta. Bolj, kot so vstopni podatki popolni in pravilni, bolj natančen bo izračun prihranka

knjiga
Kaj obsega poročilo?
  • analiza vašega obstoječega ogrevalnega sistema
  • izbor najprimernejše toplotne črpalke za vas
  • izračun letnega prihranka ob izbiri priporočene toplotne črpalke
  • okvirni izračun potrebne investicije
  • kontakt vašega osebnega svetovalca, ki ga lahko pokličete za dodatna vprašanja ali posvet na domu

Izračun o prihrankih vam bomo poslali na vaš email naslov. Telefonsko številko pa v primeru, da bo naš svetovalec potreboval več informacij za bolj prilagojen predlog.

Brez skrbi, informacij ne bomo zlorabljali!

Kaj pravijo zadovoljni lastniki?

Po temeljiti analizi smo se odločili za črpalko z geosondo in izbrali Thermio in vaše podjetje. Bali smo se, da nas prehiti zima, a ste se držali dogovorjenih rokov in naša hiša je že ogrevana. Vse ste nam pojasnili in odgovorili na vsa naša vprašanja, zato lahko rečem, da smo super zadovoljni.

Saša G.

Zaenkrat sem zelo zadovoljen glede vgradnje, zagona in delovanja TČ. Poleg pozitivnega ekološkega vpliva sem pridobil dodaten prostor, kjer je prej bila cisterna. Temperaturna regulacija je sedaj natančnejša, nihanje temp. v prostorih manjše, s tem pa je večje udobje v prostorih.

Darko R.

V treh mesecih uporabe toplotne črpalke se je izkazalo, da smo si kupili »LUKSUZ« z velikimi črkami, neprecenljiva investicija, ki upam, da bo uporabna in vzdržljiva še vrsto let! Svetovanje pred nakupom je bilo na zelo visokem nivoju. Hvala podjetju ATLAS TRADING za vso pomoč, podporo in vgradnjo TČ. Zelo sem zadovoljna!

Anita U.